Extreme meid Janeydo (28) ontdekken

Extreme meid Janeydo (28) uit Culemborg (Gelderland) ontdekken

  1. Naam: Janeydo
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Plaats: Culemborg
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Getint
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Donkerblond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
Chatten met Janeydo
Samen met een vrouw, maar verlangen naar seks met een man. In dit situatie zit ik. Ik ben al tijden samen met mijn vriendin en de seks is superlekker, ze is heerlijk. Maar wat se niet heeft, is een keiharde lul, die in mijn poesje geramd wordt. Of in mijn mond. En ik verlang daar toch wel heel erg naar.
Warmmondje (24)
En warm mondje en een strak kontje, maar niets om van te genieten op mijn speelgoedjes na dan. En die wil ik wel weer eens gaan vervangen voor het echte werk. Wie ok wie zorgt ervoor dat ik mijn dildo
★★★★★
Knuffelster (45)
Ik heb mijn dildo al vaak gebruikt voor anaal maar heb nog nooit een echte pik in mijn sterretje gevoeld. Ik wil nu wel eens weten wat het verschil is en of het nog lekkerder is.
★★★★☆
Soppendedildo (20)
Seks is voor mij als een sport en vind het verleidelijk als het tempo hoog is. Een lekkere dildo die jij er soppend insteekt zal mij doen kreunen van genot maar dat is niet alles wat ik van jou wil.
★★★★★
Stringeding (35)
Ik heb mijn vriendinnen eens horen praten over anaal, ik heb dat nog nooit of ten nimmer gedaan. Ik dacht dat lijkt mij niks, maar vorige week heb ik het geprobeerd met een dildo en het beviel mij erg
★★★★★