Pittige meid Jennwithlove (28) bezoeken

Pittige meid Jennwithlove (28) uit Amsterdam (Noord-Holland) bezoeken

  1. Naam: Jennwithlove
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Plaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
Chatten met Jennwithlove
In mijn profiel staat dat ik samenwonend ben en dat is ook wel zo, maar ik weet nog niet hoe lang dat nog gaat zijn. We hebben niet echt een relatie meer met elkaar, maar wonen nog wel bij elkaar. Ingewikkeld he. Maar goed, doet er verder niet toe, dat leg ik nog wel uit. Wat ik nu zoek, is eigenlijk gewoon een man die me eens lekker kan verwennen. Want dat is echt alweer een tijd geleden voor mij. De situatie bij mij thuis ken je, dus zou het bij jou thuis kunnen?
Anally (23)
Wat ik heel graag zou willen, is een man neuken met een voorbinddildo. Ik heb hem nu al en tijd onder mijn bed liggen, maar nog nooit de kans gehad hem te gebruiken. De mannen waar ik seks mee gehad heb,
★★★★★
Corina0303 (30)
Elke avond voor ik ga slapen neuk ik mezelf altijd even lekker met mijn grote dildo. Ik ben dat ding alleen meer dan zat en wil veel liever een lekkere pik van vlees en bloed in me voelen.
★★★★★
Xana (32)
Alleen zijn en zin in seks is niet zo een goede combinatie. Ik kan dan wel met mezelf spelen maar mijn dildo heeft ook zijn tijd gehad. Nu wil ik weer eens iets anders.
★★★★☆
JennyIsHeet (57)
Nooit had ik gedacht dat ik na mijn scheiding nog een man zou willen maar ik kan mezelf niet bevredigen met een dildo. Ik heb behoefte aan het echte werk! Jouw harde pik wil ik in mijn kutje voelen rammen
★★★★★