Extreme mama Blauwirisje (38) ontdekken

Extreme mama Blauwirisje (38) uit Maasgouw (Limburg) ontdekken

  1. Naam: Blauwirisje
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Plaats: Maasgouw
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
Chatten met Blauwirisje
Ik weet dat ik niet één van de slankste ben en nee daar schaam ik mij zeker niet voor. Lange tijd heb ik daarover in de rats gezeten en nu ben ik er gewoon trots op. Des te meer om vast te pakken vind ik. Met mijn libido is ook niks mis en met mijn uithoudingsvermogen ook niet. Ik heb zelfs een specialiteit maar daar mag je zelf achter komen.
FistFull (30)
Mijn kutje is al veel gewoon, vuisten, dildo's, komkommers. Ik steek er alles in en ga steeds een stapje verder. Geen zorgen, strak is het nog altijd! Kom je testen?
★★★★★
Slout (27)
Als single zijnde mis ik toch wel heel veel seks en ik heb dan net een hoog libido. Thuis heb ik wel verschillende speeltjes maar ik ben mijn dildo toch ook wel beu aan het worden. Welke lekkere man heeft
★★★★☆
Maartje_1990 (33)
Omdat mijn vriend nog maar zelden met mij wil neuken heb ik mij hier aangemeld. Meestal is hij moe of hij heeft teveel gedronken waardoor hij hem niet meer omhoog krijgt. Welke man durft het aan met
★★★★☆
Crossdress (24)
Ik vind het geil om een man te vinden die ik anaal mag penetreren. Met mijn voorbindildo natuurlijk. Het wind mij nog meer op als jij in een geil minirokje loopt voor mij.
★★★★★