Fetish meid Xixiene (28) zoekt man

Fetish meid Xixiene (28) uit Den Haag (Zuid-Holland) zoekt man

  1. Naam: Xixiene
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Plaats: Den Haag
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Ja
  16. Relatie: Single
Chatten met Xixiene
De man die ik wil leren kennen voldoet aan de dingen die mijn vriend me niet kan geven. Wat die dingen zijn vertel ik je liever in de privé modus en mocht je op me willen reageren dan is dat omdat je me leuk vind.
DoubleMel (33)
Als jij mijn kontje vol pompt met dat lekkers van je en een dildo tegelijk in mijn poesje stopt ben ik zo mak als een lammetje daarna. Dan kun je al je wensen uit laten komen en proberen waar je al die tijd
★★★★★
Soppendedildo (20)
Seks is voor mij als een sport en vind het verleidelijk als het tempo hoog is. Een lekkere dildo die jij er soppend insteekt zal mij doen kreunen van genot maar dat is niet alles wat ik van jou wil.
★★★★☆
Klaske (27)
Ik ben gek op speeltjes met de seks en mijn nachtkastje ligt er vol mee. Dildo, tepelklemmen en die beroemde Chinese ballen. Na jaren mij daar goed verwend mee te hebben wil ik dit keer dat jij die dildo
★★★★☆
Durfjijhetaan (39)
Durf jij het aan om wilde seks te hebben? Dildo's te gebruiken en kan jij een dame laten klaar komen? Stuur dan maar een bericht, stel mij niet teleur als je niet een vrouw kan laten klaar komen.
★★★★☆