Lekkere meid Flevotje (24) verwennen

Lekkere meid Flevotje (24) uit Almere (Flevoland) verwennen

  1. Naam: Flevotje
  2. Leeftijd: 24 Jaar
  3. Plaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Flevotje
Woon voor mijn gevoel in een uithoek van het land. Maar laat mij niet weerhouden door toch op zoek te gaan naar een man. Moet het allemaal wel heel erg voorzichtig doen. Want mijn ouders mogen nergens achter komen. Die weten niet eens dat ik zulke spannende foto's heb. Heb ik stiekem bij een vriendin gemaakt. Die mijn ouders overigens afkeuren. Tja je moet toch wat als je niet kan leven met de regels die ze op stellen. Wil lekker genieten van het leven en wilde dingen ondernemen. Hoe gekker hoe beter hoe wilder hoe beter.
EvaStout (46)
Ben nog wel getrouwd, maar onze relatie is als broer en zus, en mijn partner houd niet van latex, en ik ben er dol op. Ja wat doe je dan? Dan ga je verder zoeken. Een man die gek is op latex en lingerie, zou
★★★★☆
Latexlove (49)
Wat denk jij van een beetje kinky sex en kinky kleding? Ik ben dol op latex, heb een heleboel speeltjes liggen oa handboeien of een zweepje, vrijwel alles is mogelijk als je er maar voor openstaat.
★★★★★
MCatharina (34)
Wat ik zoek is een slaaf waarover ik mag heersen. Ik ga niet heel veer, vooral soft sm en bondage. Hou van leer en latex en speeltjes om samen te gebruiken.
★★★★☆
SexyLatexjurk (26)
Ik heb net een aantal hele geile lingerie setjes besteld en een grote dildo. Die dildo weet ik wel raad mee maar ik heb niemand die kan kijken hoe de setjes mij staan. Over een paar dagen krijg ik ze binnen,
★★★★☆