Geile mama Lceeyou (36) verwennen

Geile mama Lceeyou (36) uit Almelo (Overijssel) verwennen

  1. Naam: Lceeyou
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Plaats: Almelo
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Grijs
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Lceeyou
Eerlijk gezegd zou ik je liever "live" tegen gekomen zijn, maar omdat dat tot nu toe nog niet is gebeurd, probeer ik het toch maar op deze manier. Ik ben op zoek naar iemand die een aanvulling kan zijn in mijn leven (geen invulling). Eigenlijk ben ik heel tevreden over mijn leventje, maar het zou leuker zijn om ook eens samen dingen te ondernemen.
Likeitrough (51)
Hou van stoute spelletjes en dat mag best een beetje kinky. Ben dan ook opzoek naar een man die openstaat voor sm, latex en leer;-D
★★★★☆
Latexlady (61)
Latex, lak en leer daar hou ik van. Ik kleed mij ook vaak sexy met leren pakjes. Nu wil ik mij wel een keer sexy voor jou kleden. Dit gaat dan alleen om het voorspel, want daarna wil ik met jou gaan voor
★★★★★
LatexFace (24)
Heerlijk, gehuld in latex. Het strakke gevoel, de kilte van de latex vermengd met de hitte van mijn lichaam. Ik kruip voor jou, ik kniel voor jou. Neuk me hard in beide gaatjes, ik smeek je.
★★★★☆
Bolleboeca (25)
Als jij net zo geilt op latex en/of lederen speelpakjes dan ben je bij mij aan het goede adres. Vind het heerlijk om dat te dragen en voel de opwinding al in me stijgen als ik dat voor jou mag showen.
★★★★☆