Kinky vrouw Riekeline (47) zoekt sex

Kinky vrouw Riekeline (47) uit Heerenveen (Friesland) zoekt sex

  1. Naam: Riekeline
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Plaats: Heerenveen
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 175-180 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
Chatten met Riekeline
Velen schrikken van mijn uiterlijk, en dat is jammer. Van binnen ben ik heel lief en zachtaardig. Dat zachtaardige heb ik ook met vrijen. Ik hou van romantiek en dan met een goed stuk muziek erbij. Door de muziek word ik opgezweept en behoorlijk heet. Dit is een ervaring die je niet mag missen kan ik je nu al zeggen. En ik hoop dat ik jou deze ervaring mag geven.
Ballooning (37)
Iemand bekend met ballooning? Helaas ben ik nog niemand tegengekomen die dezelfde fetisj deelt. Ik hou ook van latex en leer en ben erg dominant.
★★★★☆
Latexlove (49)
Wat denk jij van een beetje kinky sex en kinky kleding? Ik ben dol op latex, heb een heleboel speeltjes liggen oa handboeien of een zweepje, vrijwel alles is mogelijk als je er maar voor openstaat.
★★★★☆
Kirs99 (30)
Hou van, doggy, anaal, 69, rollenspellen, kinky, latex en leer, porno kijken, films maken, webcamsex, en nog veel meer;) Heb zelfs een keer plasseks gedaan, en ja vond het geil. Waar ik op afknap
★★★★☆
Catsuit (40)
Verkleedpartijtjes vind ik erg lekker, ik kan zelfs een catsuit aan, en jou daarmee domineren. Jij moet houden van rollenspellen, en ook van een spreidstang en van latex
★★★★☆