Fetish tiener Fathissia (21) verwennen

Fetish tiener Fathissia (21) uit Leusden (Utrecht) verwennen

  1. Naam: Fathissia
  2. Leeftijd: 21 Jaar
  3. Plaats: Leusden
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Fathissia
Kan niet zeggen dat ik radeloos ben sinds mijn ex me op straat heeft gezet. Heb snel een andere woning kunnen vinden en woon daar heerlijk. Wat ik wel jammer vind is dat ik alleen woon, zou het super leuk vinden om een man te leren kennen die me lief heeft en bij me komt wonen als we daartoe besluiten.
XtraHardSM (42)
Ik geef het toe in ben van de harde vorm van SM. Electro shocks, elkaars keel dicht knijpen en zelfs mijn plasbuis penetreren met voorwerpen behoren echt tot mijn favorieten.
★★★★☆
Varrity (29)
Ik hou van afwisseling en ik probeer graag zowat alles uit. Wat mijn echte 'not dones' zijn is extreme sex zoals plas en poep of pijn.
★★★★☆
Hotttiettiess (36)
Ik heb al redelijk veel ervaring maar er is 1 ding wat ik eigenlijk nog nooit gedaan heb. En dat is plasseks. Het is altijd al een fantasie geweest van me dat een man heerlijk over mij heen plast. En ik
★★★★☆
Kirs99 (30)
Hou van, doggy, anaal, 69, rollenspellen, kinky, latex en leer, porno kijken, films maken, webcamsex, en nog veel meer;) Heb zelfs een keer plasseks gedaan, en ja vond het geil. Waar ik op afknap
★★★★☆