Fetish meid Djaan (24) zoekt sex

Fetish meid Djaan (24) uit Voorschoten (Zuid-Holland) zoekt sex

  1. Naam: Djaan
  2. Leeftijd: 24 Jaar
  3. Plaats: Voorschoten
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Djaan
Zoek ik een relatie? Of alleen seks? Geen idee, seks ken ik eigenlijk nog niet. Ik heb mezelf wel gevingerd en zo, maar een echte pik heb ik nog nooit in me gehad. Misschien kun je me daarmee helpen? En dan wordt het misschien wel een relatie?
Farahs (31)
Mijn vriend en ik zijn een tijdje geleden gaan samenwonen en dat heb ik blijkbaar verkeerd gezien. Hij heeft een verslaving aan gamen en constant zitten er vrienden bij ons en heb ik totaal geen privacy.
★★★★☆
Rubbish (33)
Ben ik tever gegaan in mijn inktleven? Ik hoop ook zo mooi oud te worden hihi. Wie is er voor tattoo verslaafden? Misschien dat mijn verslaving voor tattoo's mijn sm fetisj omhoog heeft doen komen.
★★★★☆
SextremeSub (33)
Ik ben een ervaren slavin. Helaas momenteel zonder Meester. Ik ben grenzeloos en ga erg extreem. Ik heb een hoge pijngrens, heb ervaring met klemmen, elektroshocks, piercing enz. Pijn is mij niet
★★★★☆
Zonzonzon (33)
Ik heb ervaring met sm en weet wat het is om een slavin te zijn, heb het eerder gedaan en wil het weer doen, ik ben erg onderdanig en gehoorzaam mijn meester altijd.
★★★★★