Pittige vrouw Mayliek (44) bezoeken

Pittige vrouw Mayliek (44) uit Dalfsen (Overijssel) bezoeken

  1. Naam: Mayliek
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Plaats: Dalfsen
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Mayliek
Een man met een hart van goud is die ik zoek, een creatieve man die houd van kunst en cultuur. Ik ben nu drie jaar single en dat bevalt me niet erg, wil een man leren kennen die bij me past en waarmee ik een gezellige tijd kan doorbrengen.
Karinl (50)
Heb het nooit onder ogen durven te zien maar ik kan er niet onderuit. Ik heb een echte sex verslaving, kan er niet genoeg van krijgen en zoek een man die me bij kan houden.
★★★★★
Slavinnetje (24)
Nu weet ik het zeker, ik voel mij zeer onderdanig en daarom zoek ik een meester. Ik zal alle opdrachten uitvoeren en wil dienen. Wie wil mij als slavinnetje? Stuur je een berichtje, ik reageer meteen.
★★★★☆
Volio (26)
Mode bewust en ergens toch een verslaving voor shoppen. Mijn vriend die wil nooit met mij mee want hij haat shoppen. zie je het al voor je dat jij mee kan en mij mag helpen kiezen. Wie weet klikt het ook
★★★★★
SubAstra (35)
Latex, leer, maskers, kettingen, bondage, soft sm, plasseks, caging, pegging, facesitting, smothering, heb het allemaal al ervaren. Ben nu op zoek naar een vaste Meester wiens trouwe slavin
★★★★☆