Lekkere oma Raqwellie (62) verwennen

Lekkere oma Raqwellie (62) uit Brussel (Brussel) verwennen

  1. Naam: Raqwellie
  2. Leeftijd: 62 Jaar
  3. Plaats: Brussel
  4. Provincie: Brussel
  5. Land: België
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
Chatten met Raqwellie
Een beetje geluk kan ik wel gebruiken, ik heb al te veel ellende meegemaakt de laatste tijd. Hoop een lieve man te treffen die het met mij wel ziet zitten om een relatie aan te gaan, eerst elkander leren kennen daarna zien we wel verder.
Maiken (31)
Hoe moet ik ermee omgaan want ik heb een verslaving aan lingerie. Ik kan geen winkel voorbij lopen of ik moet er eens gaan piepen. Ik zie het al helemaal voor mij dat jij erbij bent en wij samen kiezen.
★★★★★
Rubbish (33)
Ben ik tever gegaan in mijn inktleven? Ik hoop ook zo mooi oud te worden hihi. Wie is er voor tattoo verslaafden? Misschien dat mijn verslaving voor tattoo's mijn sm fetisj omhoog heeft doen komen.
★★★★★
Subje (54)
Eigenlijk fantaseer ik mijn hele leven al over sm, ik wil heel ondeugend 'gebruikt' worden door een man, jouw slavin zijn, gespankt en geblinddoekt worden etc. Jouw opdrachten uitvoeren. Ik ben
★★★★★
Merlo (33)
Het is fijn een lieve man om je heen te hebben maar als die man een verslaving heeft is het zo fijn niet meer. Mijn vriend vind het leuker om te gamen samen met zijn vrienden dan gezellige dingen met mij
★★★★★