Fetish vrouw Muni (46) bezoeken

Fetish vrouw Muni (46) uit Haarlem (Noord-Holland) bezoeken

  1. Naam: Muni
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Plaats: Haarlem
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
Chatten met Muni
Mijn vriend heeft mij leren kennen zoals ik ook echt ben. Nu zijn wij al lang samen en maakt hij een probleem van mijn uiterlijk. Gelukkig wonen wij niet samen want niets is zo erg voor een vrouw om constant afgebroken te worden. Wie weet zit hier wel een man die mij respecteert zoals ik ben.
MvrXenSub (31)
Ik ben een dominante ervaren Meesteres. Ik heb gemerkt dat een vrouwelijke slavin mij niet de voldoening geeft die ik zoek. Daarom heb ik besloten om er een man bij te halen. Ik wil twee hondjes, zo
★★★★★
Slavinnetje (24)
Nu weet ik het zeker, ik voel mij zeer onderdanig en daarom zoek ik een meester. Ik zal alle opdrachten uitvoeren en wil dienen. Wie wil mij als slavinnetje? Stuur je een berichtje, ik reageer meteen.
★★★★★
TiktokTiktok (25)
Ik ben aan het afkicken van mijn zeer ernstige tiktok verslaving. Het is moeilijk maar nu al drie dagen niet op Tiktok geweest.
★★★★☆
Snakky (32)
Als ik heel eerlijk mag zijn moet ik toegeven dat ik best wel een verslaving heb aan seks. Niets verkeerd aan op zich maar wel als je al maanden droog staat zoals ik. Dit lijkt mij hier wel de perfecte
★★★★☆