Hete meid Suurjani (26) bezoeken

Hete meid Suurjani (26) uit Coevorden (Drenthe) bezoeken

  1. Naam: Suurjani
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Plaats: Coevorden
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
Chatten met Suurjani
Ik ben heel benieuwd nu ik met mijn vriend heb afgesproken dat we ook met andere mensen een avond uit mogen gaan en daar eventueel de nacht mee doorbrengen. De open relatie is voor mij in ieder geval een goed iets, aandacht die ik van mijn vriend krijg is minimaal en neem daar geen genoegen mee.
SportenmetFien (31)
Vaak ben ik in de sportschool te vinden, het word een beetje een verslaving. En verslavingen zijn niet goed dus wie wil er met mij een nieuwe hobby oppakken?
★★★★☆
Slavinnetje (24)
Nu weet ik het zeker, ik voel mij zeer onderdanig en daarom zoek ik een meester. Ik zal alle opdrachten uitvoeren en wil dienen. Wie wil mij als slavinnetje? Stuur je een berichtje, ik reageer meteen.
★★★★☆
Stilenjoy (58)
Zoek een man, die mij wil behandelen als zijn slavin. Ik hou ervan als een man weet mij goed te misbruiken, dat wind mij wel op. Ik zoek niet specifiek in een bepaalde leeftijdscategorie, wel zoek
★★★★☆
Darkladyy (25)
Mag ik alsjeblieft je slavin zijn? Het kan niet iedere dag, maar ik kan zeker drie dagen in de week naar je toe komen, dan is mijn vriend zeker weten niet thuis. Je mag geen sporen achterlaten.
★★★★☆