Fetish mama Graphie (38) contacteren

Fetish mama Graphie (38) uit Schouwen-Duiveland (Zeeland) contacteren

  1. Naam: Graphie
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Plaats: Schouwen-Duiveland
  4. Provincie: Zeeland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Donkerblond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Graphie
Ik kan je kort vertellen waarom ik nog altijd vrijgezel ben dit is omdat ik de juiste niet ben tegengekomen. Natuurlijk heb ik niet stilgezeten en genoeg gedaan in mijn leven. Lekker genoten en dat wil ik nog altijd. Mijn hobby is film en fotografie, het liefste als ik lekker aan het seksen ben. Zie jij dit ook wel zitten dan denk ik dat wij samen wel een lekkere film kunnen maken en samen terug kunnen kijken.
Wesselien (67)
Pas geleden gescheiden mijn man zijn laatste woorden waren erg hard en vernederend. Het heeft mij een enorme dreun gegeven en ik weet niet hoe ik daar uit moet komen.
★★★★★
Simsalabim (31)
Domineer mij, verneder mij, gebruik mij. Mijn lichaam is voor een dominante man alleen heb ik wel een probleem ik woon samen en mijn vriend weet van niks. Ik ben nu ondeugend en stout en verdien straf.
★★★★☆
Mastergirl (31)
Ook al vindt mijn partner het helemaal niets, zegt hij zelfs dat ik op dat gebied gestoord ben, ik wil toch iemand vinden die dit met me wil doen. Ik zoek een meester die me vernedert en aan de ketting
★★★★★
SaarSub (43)
Ik ben een subje die een strenge meester zoekt. Ik vind het heerlijk om vastgebonden en geblinddoekt te worden en dan mag je alles met me doen wat je maar wenst. Jouw bevelen volg ik graag op, ook in
★★★★☆