Perverse oma Jalis (57) zoekt man

Perverse oma Jalis (57) uit Baarn (Utrecht) zoekt man

  1. Naam: Jalis
  2. Leeftijd: 57 Jaar
  3. Plaats: Baarn
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
Chatten met Jalis
Normaal ben ik echt niet op mijn mondje gevallen, maar mijn vriend heeft een speciaal plekje in mijn hart. ik kan heet niet opbrengen om hem te zeggen dat het in bed zo tegenvalt. Hij doet zo zijn best. Hij kan er ook niets aan doen, hij heeft gewoon een hele kleine. En ik voel dus niets. Gewoon niets. Ik laat het nooit merken, maar ik word er gek van, echt waar, ik mis gewoon wat. Daarom zou ik het eens willen doen meet een man die wel een normaal formaat heeft. Zodat ik ook eens kan genieten. Alsjeblieft wel heel discreet.
Openspleet (36)
Lekker uit de kleren zo loop ik er thuis bij. Ik zie mijn overbuurman wel gluren en word daar heel geil van. Om hem een plezier te doen pak ik mijn dildo en laat hem meegenieten. Wil jij mijn buurman ook
★★★★☆
Manilla (32)
Een dildo is leuk, maar eigenlijk gooi ik die liever in de container. Ik zoek wel een man met een grote pik. Daar hou ik van en als je mij op zijn hondjes neem wil ik jouw pik voelen tot diep in mijn baarmoeder.
★★★★★
KristieNH (39)
Ik ben eigelijk helemaal klaar met mannen, maar een echte pik gaat nog altijd boven mijn setje dildo's en vibrators. Ik ga jou dus gewoon gebruiken als levend sex speeltje zonder verdere verplichtingen.
★★★★★
Meanne (29)
Penetreer jij beide kanten? Dus ook mijn kont? En dan het liefst allebei tegelijk. Eerst je vingers in beide gaten en dan het echte werk. Eventueel met een dildo, maar je pik wil ik dan tegelijkertijd
★★★★★